May 31, 2012

Chilled Cheesecake Mix


Anda ingin membuat sendiri kek keju seakan secret recipe??? sangat mudah! Dapatkan tepung chilled cheesecake mix dari kami! tidak perlu bakar!

Hanya ikuti step mudah di pek tepung! BANCUH & KERASKAN DI DALAM PETI AIS SELAMA 4-5 JAM! SIAP UNTUK DI MAKAN!



1 pek ........ RM25.00
(berat +- 200gram)
tepung mix ini boleh menghasilkan kek keju bersaiz 7 inci

Anda akan teruja dengan hasilnya! sangat moist & rasa yang original!

TESTIMONIAL CUSTOMER ... :


17 comments:

  1. kalau nak jadi agen dropship boleh?

    ReplyDelete
  2. kalu nak jd dealer di kota kinabalu mcmana?

    ReplyDelete
  3. ni beserta dgn topping ke??

    ReplyDelete
  4. blh
    pm harga borong

    ReplyDelete
  5. bley pm hage brg..

    ReplyDelete
  6. Saya dr singapura.mcm mana nk order jika saya berminat utk beli harga borong

    ReplyDelete
  7. Bole bgtau harge borong? Email ke diana@azizi2u.com . tq ye..=)

    ReplyDelete
  8. Hi.. ble bgtau hrga borong?area kota kinabalu @ labuan. Email me eyzra_87@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. Salam..berminat nk beli secara borong..boleh pm harga?

    ReplyDelete
  10. Salam..if nak beli harga borong berapa? Ada Postage k brunei tak? Emel aisndeh239@hotmail.com

    ReplyDelete
  11. Saya nak number phone sis..saya nak beli tpung tu..nak sgd

    ReplyDelete
  12. Mcm mne nk jd dropship...... email saya yadi91shah@gmail.com

    ReplyDelete
  13. whatsapp detail klu nak jadi pemborong atau pun ejen pls 0135766714

    ReplyDelete