May 21, 2009

Tepung Kek Coklat Lembap





Bahan yang perlu anda tambah :

Susu cair
Telur
Minyak masak

** tak perlu guna mixer elektrik. cukup sekadar guna whisk & garfu. PASTIKAN BAHAN B DIAYAK TERLEBIH DAHULU.Ia cukup penting untuk menjamin kek anda gebu & ringan (tidak bantat)

adunan boleh dikukus & dibakar

IKUTI CARA MENGADUN (KLIK DISINI)

COVER TERBARU

8 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. nani ummu_naim@yahoo.com/013-5421717

    ReplyDelete
  3. email harga shamiewan@yahoo.com
    tq

    ReplyDelete
  4. Salam...

    Kalau nak jadi pengedar, harga macam mana ek? Saya dok Sarawak. Email kepada sal_saji@yahoo.com. TQ

    ReplyDelete
  5. salam, email saya at wanie_salam@yahoo.com. kek nampak sangat cantik dan sdap.=)

    ReplyDelete
  6. suhaimi 0133474735

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum... saya berminat nak jadi pengedar tepung ni ... mcmana cara nya .... kalau bole call saya 017-2864896 (mas)

    ReplyDelete
  8. salam ... tolong ya reply my sms 017-*2864896

    ReplyDelete